Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


El proper 2 de Juliol se celebrarà als Jardins del Parc Central del Poble Nou de Barcelona l’edició de la Festa d’Avant d’enguany.

L’any passat amb motiu de la celebració de la Festa dèiem: “Aquesta edició, però, no és una edició qualsevol. Es celebrarà en un any important, l’any del XII Congrés, la culminació del nostre procés de transformació organitzativa i l’inici de la seva concreció.

“2010 és també l’any de d’intensificació de l’ofensiva de la dreta contra els drets de les treballadores i elstreballadors i de l’intent d’aprofitar la crisi per avançar un pas més en l’aplicació de politiques neoliberals que únicament afavoreixen als grans especuladors. L’any de la Vaga General.”

“La dreta està crescuda, està donant per fet que s’inicia un canvi de cicle polític que els portarà a les properes eleccions a tornar a governar a Catalunya com a primer pas per governar a l’estat espanyol.”

Lamentablement s’han complert les nostres previsions més pessimistes, també, però, han pres cos, cada cop amb més intensitat, respostes que fan veure que l’aprofundiment en les politiques neoliberals no es farà sense trobar resistència, aquest fet però no ha tingut una traducció electoral.

La Festa, en els darrers anys, es el punt de trobada en el que fem balanç del curs, ens reconeixem, ens llepem les ferides, ens donem forces, i ens emplacem a continuar en la necessària lluita per un futur millor.

Al dors trobareu el plano d’ubicació de la Festa i la Programació d’activitats prevista. La Festa es pot celebrar perque els militants i amics del partit ho fem posible adquirint els bons d’ajut o el tiquets pel dinar que ja han estat distribuits les diverses federacions per la seva venda.

Aquest model de Festa es el resultat del treball del conjunt del partit no hi han equip professionalitzats que ens substitueixin, es important que cada personailitant, en funció de les seves possibilitats,aporti també el seu treball per les feines de muntatge, desmuntatge i funcionament, Les federacions del partit tenen la responsabilitat d’aportar proporcionalment les persones necessàries per cobrir els torns de treball.

Us esperem.

FESTA D'AVANT

PARC CENTRAL DEL POBLE NOU

12:00 Espectacle infantil

14:30 Dinar

16:30 Homenatge a Gabriel Celaya (recital de poemes a càrrec de Pharos)

17:00 Acte Polític
Rut Garrido (presentació)
Adriana Sabaté (Responsable de la Dona del PCC)
Joan Josep Nuet (Secretari General del PCC)

17:45 Lliurament del premi Alvar Badia als 5 presos cubans i al seu exemple de lluita en defensa de la sobirania i la independència del seu poble contra el terrorisme finançat pels EUA.

18:00 Leonor Zayas y sus músicos (Grup cubà)

Tot el dia

Exposicions sobre el treball de les diferents federacions, servei de bar i venda de materials

A partir de les 20:00

- paradetes d'organitzacions amigues amb activitats diverses
- jocs i activitats amb contingut polític
- barra i planxa amb entrepans

CASAL DE BARRI BAC DE RODA

10:00 Esmorzar-Debat (Organitzen les Federacions de Moviment Popular i TPQ)

11:30 Presentació de la revista Realitat
Front d'Esquerres i Catalanisme Popular
Josep Fontana, Historiador
Muriel Casals, Presidenta d'Òmnium Cultural
Joan Josep Nuet, Secretari General del PCC
Presenta: Luis Juberías, Director de Realitat

12:30 Presentació del portal comunistes.cat

13:00 Vermut-Debat (Organitza la Federació de Moviment Unitari)
Reflexió sobre la situació política a Catalunya

CENTRE CÍVIC CAN FELIPA

10:00 Conferència de la Federació de Solidaritat del PCC

FESTA DE REVOLUCIÓ

A partir de les 20:00 presentació i animació.

A les 21:00 comencen els concerts, amb la rumba de más vale tarde k nunca, el grup d'ska combatiu d'intromental i per últim The Kluba, la nova formació d'Skalariak.

Des de les 19h els silencis seran amenitzatzs per una batukada.

La festa acaba a l'1 de la matinada.

Etiquetes de comentaris: